Horeca styling

Gelukkig
is het waar je
je thuis voelt

Horeca styling

Maak een statement met linnen voor een modern en veelzijdig restaurant dat stijl en persoonlijkheid ademt.

Restaurant

Restaurant en hotellinnen is fantastisch materiaal met eindeloos veel voordelen. Het heeft een kwalitatieve uitstraling, absorbeert vocht, ventileert, is onderhoudsvriendelijk, authentiek en het wordt op milieuvriendelijke wijze geproduceerd. Met andere woorden; het is goed voor mens en milieu.

Als specialist van tafellinnen heeft C_BILT collecties voor iedere gelegenheid, stijl en interieur. Bent u op zoek naar klassiek tafellinnen voor uw restaurant of wenst u uw brasserie een trendy uitstraling te geven? Wij hebben wat u zoekt. Een rijk kleurenpallet van traditionele tot hippe kleuren en daarnaast een ruime collectie weefsels in zuiver vlas. Ook is er een mogelijkheid tot gecombineerde stoffen zoals vlas met katoen of vlas in combinatie met polyester. Al ons tafellinnen is ontworpen voor intensief gebruik en onderhoudsvriendelijk.

 

Maatwerk

Wenst u een extra breed tafelkleed, een extreem lange loper, servetten inclusief een borduursel of een tafelset met uw logo? U noemt het en wij maken samen met de desbetreffende fabriek, het product in de gewenste stof, de gekozen kleur, de exacte maat en de gepaste afwerking. C_BILT confectioneert uw tafellinnen met de grootste zorg en oog voor detail.

Maatwerk, met in dit voorbeeld lederen schorten

Luxueuze uitstraling

De exclusieve uitstraling van linnen wordt in de weverij versterkt door de toevoeging van edele materialen, zoals zijde, mohair en kasjmier. Dit resulteert in stoffen met een uiterst luxueuze beleving.

 

Keukenlinnen

Niets kan linnen glazendoeken overtreffen, want er kan afgedroogd worden zonder pluisjes. Daarnaast absorbeert het linnen erg veel vocht en is het een prachtig mooie aanwinst aan een haakje in de keuken.

Bedrijfskleding

Wij leveren bedrijfskleding op ieder niveau in heel Nederland. Dat is vooral bedrijfskleding wat mooi zit, sterk is en van duurzame materialen gemaakt is. Representativiteit staat bij ons hoog in het vaandel, aangezien de werknemers het visitekaartje van uw onderneming zijn.

Met meerdere specialisaties onder één dak kunnen wij u nog beter van dienst zijn. Of het gaat om een mantelpak, een maatpak of een koksschort, bij ons is het mogelijk. Wij maken gezamenlijk met u en onze designers een ontwerp en bieden de mogelijkheid om elke werknemer individueel af te passen.

De nieuwe luxe
linnen collectie