Modeadvies & productie

Het leven
is niet perfect,
uw outfit kan
dat wel zijn

Modeadvies & productie

Het kan soms lastig zijn om met warm weer er toch stijlvol uit te zien. De dames hebben het op dit vlak ietwat gemakkelijker dan de heren. Dit met een bredere keuze voor luchtige kleding, zoals leuke jurkjes en rokken. Kleding moet kunnen ademen om je lichaam koel te houden. Hierdoor is linnen de meest geweldige stof. Het is licht, ademt, en heeft een unieke textuur dat maakt dat het opvalt in een ensemble. Het houdt daarnaast geen vocht vast en droogt snel. Niet te vergeten dat het de meest sterke stof is, waardoor je kleding erg lang mooi blijft. Een duurzame keus voor zowel de dames als de heren, in ieder seizoen.

Dameskleding

Rokjes, topjes, shirts, broeken, rokken en jurken. Voor zowel de zomer als winter is er een andere collectie beschikbaar. Niet alleen voor het zomerseizoen, maar ook de andere seizoenen is linnen perfect om te dragen. Koel en luchtig in de zomer en warm en isolerend in de winter.

Herenkleding

Ondanks dat het assortiment iets kleiner is dan voor vrouwen, is er genoeg keuze. Van luchtige overhemden, tot korte en lange broeken. Casual t-shirts, vesten en truien zijn natuurlijk ook een must. Een mooi maatpak? Ook dat is mogelijk inclusief linnen stropdas.

Vind hier je nieuwe beach look!

De nieuwste items zijn er! We hebben ons laten inspireren door Zeeland, en de grondstof vlas, die op duurzame (fair trade) wijze wordt geproduceerd. Het is altijd in ontwikkeling en wordt nog steeds interessanter, dat met als internationale duurzame ideeën telkens voor iets nieuws wordt gebruikt. Dit seizoen hebben we ons laten inspireren door de speelse manier waarop onze ontwerper basics combineert met meer persoonlijke en eigentijdse items, zoals een linnen blauw overhemd, een fared jeans en een blazer met veel details. Voeg daar sandalen in verschillende tinten goud en een gewaagde linnen sjaal aan toe, en je hebt de basis voor onze beach fashion special.

Sjaals: diverse kleuren en maten, 100% linnen
Sjaals: diverse kleuren en maten, 100% linnen
Sjaals: diverse kleuren en maten, 100% linnen

Sjaals: diverse kleuren en maten, 100% linnen