Couture bedrijfskleding

Couture bedrijfskleding

Bedrijfskleding kan ook couture zijn

Avant-Garde

De lijn van C_BILT is artistiek en grafisch door de krachtige lijnen en het gebruik maken van duurzame exclusieve (linnen) stoffen.

Met een eigen ontworpen bedrijfskleding of een couture stuk uit deze lijn zet u een echt statement, en bent u gegarandeerd het middelpunt van de aandacht bij uw klant.

Service

Service staat bij ons centraal: We vinden het belangrijk om u een unieke en persoonlijke ervaring mee te geven, en daar doen we dan ook alles aan. Een voorbeeld hiervan is ons Private Tailoring concept. Dit houdt in dat onze private tailors bereid zijn een extra stap te zetten voor de klant. De klant staat dus echt centraal.

Ontwerpvisie en techniek

Het modeontwerp wordt gecreëerd in 4 sessies, elke sessie duurt gemiddeld 1,5 tot 2 uur.

Inventarisatiegesprek

Aan de hand van dit gesprek leren we uw visie en wensen kennen en kunnen we zo een een  passend voorstel maken. Wanneer u daarmee akkoord bent, en er ook een nieuw kledingstuk wenst, dan maken we een mood board, die we met u zullen afstemmen. Op basis daarvan wordt de eerste tekening gemaakt (mood board en schets: €135,00).

Zonder kledingontwerp?

We kunnen er ook voor kiezen om een kledingstuk  te digitaliseren: Vanuit een bestaand ontwerp (geen mood board of schets nodig), en dat kan vanaf 166,00.

1E SESSIE: ORIËNTATIE

Bij een nieuw ontwerp, maken we met het mood board en de schets. Hiermee kunnen we een keuze maken uit een set van exclusieve stoffen. Wij werken met een ready to wear collectie.

  • Biologische linnen (stretch)
  • Polyester
  • Biologische katoen

Overigens: Ons linnen zal niet snel kreuken en is op 60 graden wasbaar, wat het geschikt maakt voor de horeca.

2E SESSIE: PROEFMODEL

Op basis van de patronen (ontwerpen) wordt er een proefmodel gemaakt voor deze sessie. Zo wordt gecontroleerd of het model en de pasvorm naar wens is, voordat het kledingstuk in  de uiteindelijke stof wordt gemaakt. Ook deze afspraak duurt gemiddeld 1,5 uur. Hiervoor bezoeken wij u op locatie.  Een monstermodel kan al worden gemaakt voor €220,00 (exclusief materialen). 

3E SESSIE: IN DE PAS

Nu is uw ontwerp in uw favoriete stof vervaardigd, echter nog met grote steek gestikt. Zo kunnen er nog aanpassingen worden doorgevoerd, zonder de mooie stof te beschadigen.

4E SESSIE: KLAAR

Dit is de sessie waarin het complete plaatje zichtbaar wordt. Gemiddeld duurt dit totale proces 4 weken. Het graderen van patronen komt uit op €30,00. Naar mate de productieaantallen omhoog gaan, gaat uiteraard de stuk-prijs omlaag. Het worden dan gewone winkelprijzen, maar dan voor producten op uw maat.

Afwerking

Digidruk

De kleding voorzien van uw logo d.m.v. digidruk is zeer geschikt voor kleine oplages en fijne afbeeldingen.

Sublimatiedruk

Sportkleding voorzien van uw logo in sublimatie is de beste oplossing voor het behouden van het draagcomfort van sportkleding: De bedrukking is niet voelbaar. Deze techniek is alleen mogelijk op 100% polyester kleding. Bij het bedrukken zijn de opstartkosten €35,00 per zijde.

Borduren

Kleding voorzien van een geborduurd logo, is het neusje van de zalm qua uitstraling. Het borduurwerk is was- en slijtvast en komt uit pop rond: 65,00. 

Let op: Alle prijzen zijn ter indicatie.