Prijzen

De volgende voorbeeldprijzen geven u een beeld van wat mogelijk is. Overigens zijn die exclusief 21% B.T.W.

Tarieven voor een stijlvol en duurzaam interieur

In deze tijd kijken we steeds meer naar duurzaamheid. Je mist vaak nog een duurzaam idee, maar je kan er niet precies de vinger op leggen of je twijfelt over de nieuwste duurzame vlastechnieken, kleur voor de muren, etc. Dan is een passend duurzaam idee wat wij jou kunnen geven iets voor jou. Liever een uitgewerkt plan met moodboard, 2-D indeling en kleuradvies op papier? Dan is het ‘Persoonlijke advies op maat” iets voor jou. Of wil je een “Persoonlijk plan op maat”? Een uitgewerkt duurzaam plan of ‘Concept met ’n Duurzame tint’ behoren ook tot de mogelijkheden. Weet je nog niet welk plan het beste bij jouw situatie past? Laten we dan even overleggen. Wij denken graag met je mee!

Wij zijn niet verbonden aan andere bedrijven. Door onze onafhankelijkheid kunnen wij je daarom ook altijd het advies geven dat het beste bij jou past.

De getoonde prijzen zijn exclusief B.T.W.

 

Creatief idee met duurzame tint (incl. persoonlijk gesprek op afstand) € 189
Persoonlijk advies op maat € 335
Persoonlijk plan op maat € 549
Uitgewerkt plan in concept € 759

Duurzame themakamer met subsidieaanvraag

Hoe gaat het is z’n werk?

U tekent een overeenkomst voor medewerking tot aan dit project. Hoeveel geld u in dit project wilt investeren wordt daarin afgesproken. Wij zullen vervolgens uw investering middels subsidies proberen te vergroten en een mooi ontwerp maken voor de hotelkamer die u in gedachten heeft.

Uw voordelen

 • Meer klanten.
 • Publiciteit (Free publicity)
 • Gratis subsidieverwerving om uw investering te vergroten.
 • Unieke Couleur Locale in uw Hotel
 • Hogere prijs voor de kamer
 • Onze subsidie coördinator gaat na aan de slag voor U.

Wat is er mogelijk?

We hebben een aantal voorbeelden hieronder verder uitgewerkt om toe te lichten wat de verschillende mogelijkheden zijn.

 • Schilderij van uw favoriete schilder
  We kiezen samen de stijl aan de hand van moodboards en we kiezen daar op volgend de persoonsgebonden schilder voor uw uit.  Het budget speelt daar uiteraard een rol.
 • Een sprei
 • Behang
  Een kleurrijk behang of juist toch liever Zwart wit? Rustig behang of juist prominent aanwezig.
  Symbolen die met Mathilde (Willink) te maken hebben of juist met de persoon erop afgebeeld.
 • Niet te vergeten het pistool
 • Een bont-plaid op Bed, dekbed Overtrek
 • Inlijstingen
  Een tekst, Een gedicht in het Handschrift of toch de moderne stijl met een strakke (Zwarte rand als omlijsting, het is allemaal mogelijk)
 • Wat is uw investering?
  Het minimum bedrag is € 750, wij raden u aan om een groter bedrag beschikbaar te stellen, dan kunnen wij meer subsidies werven en ook meer werk maken van uw hotelkamer.15% zijn de kosten voor het ontwerp.
  85% dit zijn kosten voor de materialen, het maken van voorwerpen, materiaal kosten en kosten voor bijvoorbeeld arbeid om de kamer te realiseren. Hiervoor ontvangt u een gespecificeerd kostenoverzicht.
  Of:
  Ik stel hier € 1000 ter beschikbaar, waarbij 75% beschikbaar komt ten goedde van het ontwerp en 25% na oplevering.
€ 759
Martine van de Bilt

Martine van de Bilt

Styliste en conceptontwikkelaar

WILLEM VAN OVERVELD

WILLEM VAN OVERVELD

Financial Director /DJ

Bryan Flederus

Bryan Flederus

Assistent Manager PR en promotie

© Copyright C_Bilt. Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, beeld, geluid, video, etc.) die u in deze catalogus aantreft bij C_BILT of zijn gelicenceerd aan C_BILT. gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door C_BILT.

Prijzen: Alle prijzen van de producten en omschrijvingen in deze catalogus zijn op aanvraag bij C_BILT. Het kan zijn, dat artikelen die door C_BILT aan u worden aangeboden, door allerlei redenen niet altijd verkrijgbaar zijn. Mochten deze dan ook uit voorraad en/of uitverkocht zijn, dan vragen wij hiervoor uw begrip. prijswijzigingen, tekst- of drukfouten en uitverkocht voorbehouden.