Stijlvolle vlasproducten

Zeg ja
tegen nieuwe
avonturen

Stijlvol ecologisch

Buitensportief

Vlasscooter

De duurzaamste scooter is gemaakt van Nederlandse vlasvezel en natuurlijk harsen (product uit de naaldboom). Deze materialen zijn extreem sterk en licht in gebruik.
Het is voor het eerst dat een vervoersmiddel gemaakt van deze veelbelovende en duurzame materialen op de markt is gebracht. De scooter heeft ten eerste een verbeterd en duurzaam technologisch ontwerp dankzij de bio-composieten monocoque (de natuurlijkste kunststof van vlasvezel en harsen). Ten tweede maakt de elektromotor het gebruik van alternatieve brandstof mogelijk. Naast het feit dat de body van planten (bio- composiet) is gemaakt, leveren planten (biomassa) ook de groene stroom voor de accu’s van de elektrische scooter.

Het zadel is te bestellen in de kleuren: zwart, bruin leder of multicolor. De scooter zelf is in de volgende kleuren beschikbaar:

Vlasfiets

Deze fietsen zijn gemaakt van vlasvezel. De integratie van vlas in carbonframes is comfortabeler voor het lichaam dan een carbonfiets omdat de trillingen beter opgevangen worden. De duurzame fiets kan op aanvraag worden besteld. In verschillende kleuren en modellen.

Flaxsurfing

Surfplanken en vlas, dat is niet de eerste combinatie waar aan gedacht word. Juist vlas is het ideale materiaal voor surfplanken. Het is belangrijk dat een surfplank erg stevig is om de klappen op het water te kunnen opvangen. Daarnaast is vlas licht, wat belangrijk is om het gewicht van deze surfplank te kunnen optimaliseren.

Tennisrackets

Licht van gewicht, enorm sterk en daarom volledig vervaardigd van vlascomponiet. Hierdoor is de racket comfortabel om een langere tijd vast te houden en je te kunnen focussen op het spel.

Tuinmeubilair

Stoelen en banken moeten stevig zijn, hierdoor is vlas het meeste geweldige natuurproduct om te gebruiken. Het is stevig, kan prachtig worden vormgegeven en is niet te vergeten, ook nog eens biologische afbreekbaar. Eerlijk en duurzaam loungen in de tuin dus.

Interieur & raamdecoratie

C_BILT heeft een ruim assortiment linnen weefsel voor de aankleding van het interieur. Niet enkel tafel- en bedlinnen bepalen de uitstraling van uw onderneming, ook de aankleding van het interieur bepaalt mede uw stijl. Wenst u raamgordijnen en decoratiekussens die passen bij uw tafellinnen? Of bent u opzoek naar zetelbekleding en overgordijnen in dezelfde stijl als uw bedlinnen? Dan bieden wij het passende weefsel aan. Onze stoffen zijn door de breedte, ideaal voor de confectie van kamerhoge raamdecoratie. Al onze linnen weefsels voor interieur – en raamdecoratie zijn uitvoerig getest in externe laboratoria en alle waarden zijn vastgelegd in technische fiches.

Meer informatie over onze producten? Neem vrijblijvend contact met ons op.