Onze visie voor u

Maak een stijlvol en duurzaam statement

Maak als ondernemer een stijlvol statement met duurzaam linnen. Zeker ook voor horeca doeleinden. En als het gaat om mode: Het leven is niet perfect, uw outfit kan dat wel zijn. Daarom zet met onze vlas gerelateerde lifestyle adviezen en producten ja tegen nieuwe avonturen!

Stijlvol creatief en duurzaam

De veelzijdige mogelijkheden van vlas zijn legio. Door een bundeling van tradities, vakmanschap en creatieve innovaties, weten we duurzame kwaliteitsproducten te leveren die gemaakt zijn van linnen en vlasvezel. Ook werken we veel met duurzame producten zoals Hennep en Ramie. Evengoed staan ze volop in de belangstelling, omdat ze dienen als grondstof voor vele producten, zoals textiel, composieten en bouwmaterialen. Daarbij werken we samen met

diverse vermaarde leveranciers en zijn het aanspreekpunt voor bedrijven en onderzoekinstituten die vlas en hennepproducten toepassen. Vanaf jongs af aan is Martine betrokken bij het productieproces. Hierdoor heeft ze veel ervaring opgedaan. We zijn altijd gedreven om de beste kwaliteit prijs- verhouding te verkrijgen.

Met het product linnen slagen we er elk seizoen in, om de grenzen te verleggen ten opzichte van tradities, die al eeuwen in de westerse cultuur verankerd liggen.

Het vakmanschap en de innovatiedrang van alle gecontracteerde partijen, hebben geleid tot internationale erkenning. Uniek is ook dat het gehele productschap – van landbouw via spinnen en weven tot de afwerking – ter plekke in eigen beheer verloopt. U bent van harte welkom om onze vlasfabriek te komen bezoeken. Naast de vlasproducten, kunt u ook de geproduceerde quinoa en lijnzaad producten bezichtigen. Wij nodigen u hiervoor uit en verwelkomen u graag met een heerlijk glas vlaswijn! Dit is een enorme smaakervaring.
Martine van de Bilt

Martine van de Bilt

Styliste en conceptontwikkelaar

WILLEM VAN OVERVELD

WILLEM VAN OVERVELD

Financial Director /DJ

Bryan Flederus

Bryan Flederus

Assistent Manager PR en promotie

© Copyright C_Bilt. Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, beeld, geluid, video, etc.) die u in deze catalogus aantreft bij C_BILT of zijn gelicenceerd aan C_BILT. gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door C_BILT.

Prijzen: Alle prijzen van de producten en omschrijvingen in deze catalogus zijn op aanvraag bij C_BILT. Het kan zijn, dat artikelen die door C_BILT aan u worden aangeboden, door allerlei redenen niet altijd verkrijgbaar zijn. Mochten deze dan ook uit voorraad en/of uitverkocht zijn, dan vragen wij hiervoor uw begrip. prijswijzigingen, tekst- of drukfouten en uitverkocht voorbehouden.