Interieurstyling

Interieurstyling

Interieurstyling kan ook duurzaam zijn.

C_BILT is altijd bezig met innovatie en wil het duurzame product vlas dan ook op alle mogelijke manieren hiervoor inzetten.  Zo is er zelfs
de mogelijkheid om er gehele hotelkamers van te produceren. Van de wanden, tot de bedden,
de gordijnen en het textiel. Duurzaamheid is 1 van onze belangrijkste kernwaarden en staat dan ook hoog in het vaandel. Hotelkamer of strandcabine
Door het gebruik van bouwmaterialen; glasvezel en
biobased hars in plaats van hars op basis van aardolie, kent het een zeer lage CO2 voetafdruk.
De volledige vlasplant wordt gebruikt; de vezels voor de isolatie en composietdelen, en de lemen (houtdelen) voor de platen binnen. De hotelkamer wordt gemaakt van duurzame, sterke materialen en kent een  hoog afwerkingsniveau. De buitenzijde heeft een natuurlijke uitstraling en de binnenzijde wordt geheel naar uw wensen en volledig instapklaar opgeleverd. Van vloer tot bureau. Van verlichting tot  opbergfaciliteiten. Op maat of uw eigen inrichting: er is veel mogelijk.

Hulp bij subsidiemogelijkheden

De mogelijkheden van vlas zijn legio. Zo is het onder andere mogelijk om een brug van op bio gebaseerde materialen te bouwen, zoals in Terneuzen. Door het gebruik van duurzame materialen is het in bepaalde gevallen mogelijk om hier subsidie voor te krijgen. Biocomposiet constructiemateriaal biedt in potentie grote voordelen op het gebied van milieu en total cost of ownership. Daarnaast stimuleert het gebruik hiervan de lokale economie, door onder andere de lokale teelt en verwerking van vlas als basismateriaal.

Hoe gaan we te werk bij een interieurstyling opdracht?

  1. Oriënterende gesprekken voeren met klanten.
  2. Wensen van klanten vertalen naar een interieurplan.
  3. Ontwerpschetsen en moodboard maken waarmee je plannen en ideeën visueel maakt.
  4. Marktonderzoek, trendprognoses en presentaties van stof- en kleurkaarten, 3D presentaties.
  5. Opstellen en versturen van offertes.
  6. Subsidie begeleider helpt bij het binnenhalen van subsidies. Dit proces duur ongeveer 3 tot 5 maanden. Dit verschilt per type subsidie.
  7. Adviseren bij de aanschaf van meubels, stoffering, verlichting, verf en andere producten om de inrichting te verfraaien. Soms bent u zelf verantwoordelijk voor het aanschaffen hiervan.
  8. Inrichten en plaatsen van meubels, woonaccessoires, stoffering en verlichting.
  9. Adviseren over kunst bij de inrichting.
    Een vinger aan de pols houden bij klanten.
  10. Contact onderhouden en afspraken maken met leveranciers.
  11. Presenteren van interieurconcepten.
  12. Restylen van meubels.
  13. In de gaten houden van trends en bijhouden van ontwikkelingen op interieurgebied.

Wat doet onze interieurarchitect?

Onze interieurarchitect werkt over het algemeen vanuit de functie van de ruimte en verplaatst zich in de beleving van de gebruiker. Hier komt ook een stuk  omgevingspsychologie bij kijken; welke omgeving heeft wat voor invloed op hen? Onze interieurarchitect wordt vaak ingezet bij publieke, multifunctionele gebouwen, en ook horeca gerelateerde et cetera. De architect ontwerpt vaak specifieke onderdelen van een ruimte op maat, zoals balies, kasten en zitbanken.

 

Kosten en baten

Wij maken de offerte op aan de hand van een lijst kosten inventarisatie na het inventarisatie – gesprek (na stap 1):  De lijst wordt samengesteld op basis van uw wensen. Wij zullen u hierbij een aantal voordeelpakketten voorleggen.

Onze onderscheiding?

We zijn aangesloten bij een internationaal promotiebureau & stichting voor vlas en linnen voor de alle nieuwe vlas- en linnentrends.

We bezitten diverse catalogi van vlas en linnenproducten van onze horecaleveranciers.

Trend presentatieboek gebaseerd op de meest relevante consumententrends die ten grondslag liggen aan diverse product- en dienstenontwikkelingen. Dit doen wij in samenwerking met trendbureau MindFunck.

Heeft u een geweldig project voor ogen,waar vlas het hoofdbestanddeel of kan zijn?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.