Met de lancering van de luxury linen lijn, wil C_BILT de Zeeuwse grondstof vlas dopnieuw onder uw aandacht brengen. Vlas en linnen familiegeheimen van meer dan 100 jaar oud, passen wij toe in de praktijk. Velen zijn vergeten dat de regionale dorpen van Zeeuws-Vlaanderen van oudsher veelal leefden van de vlasindustrie. Hier zijn we trots op, en dit gevoel willen we met u delen door middel van deze linnen kleding- en productlijn! Eén van de toenmalige vlasboerderijen is in volle bloei en initieert onze producten. Zie ook: Van de Bilt Zaden en Vlas (vandebiltzadenvlas.com).

De collectie is geïnspireerd op Zeeland, Parijse design week èn de grondstof vlas, die op duurzame (fair trade) wijze wordt geproduceerd. Onze topontwerper Michelangelo Winklaar (michelangelowinklaar.nl) draagt zorg voor mooie producten. Ook werken we samen met een PR en trendbureau van linnen uit Parijs, dit om in te spelen op de laatste trends met onze Zeeuwse collectie.

Duurzame stoffen

C_BILT produceert met respect voor mens en natuur. Zo brengen we voor een eerlijke prijs, een eerlijke collectie op de markt. Linnen is niet alleen prettig om te dragen, maar ook duurzaam en met liefde voor het Zeeuwse erfgoed gemaakt.